torsdag 21 augusti 2014

Torsdag = städdag

Det får bli ett snabbt blogginlägg denna morgon. I eftermiddag ska lägenheten städas så då hinns det nog inte med. Att städa på torsdagar är en rutin vi ska börja hålla på ännu hårdare här hemma. Om man arbetar måndag - fredag är det SÅ skönt att fixa allt på torsdagen och efter veckans sista arbetsdag komma hem till en finfin lägenhet. Då kan man med gott samvete gå direkt på fredagsmyset och sedan ägna helgen åt roligare saker.

Självklart finns det sådant som behöver göras andra dagar. Diska efter sig, plocka undan med mera. På torsdagen kör vi själva grundstädningen vilket innefattar dammsugning, dammtorkning, moppning, kök och badrum. Idag är även tvättstugan bokad. Ska man ändå vara hemma kan man lika gärna göra allt på en gång.

Vi försöker även planera så att vi kan äta rester eller något snabblagat på torsdagar. Då finns mer tid och energi över till dammvippan.

Prova du med! Det är SÅ skönt när man kommer hem på fredagen! Börja redan idag!

1 kommentar:

  1. Ja det är toppen! Vi körde så ett tag å det var jätteskönt, men sen tappade vi den rutinen.. Dags att ta tag i igen! :-)

    SvaraRadera